Șeful IGP: Omorul din sectorul Rîșcani nu are legătură cu dosarul Interpol VIDEO

11 iulie 2024, 12:43
igp

Victima asasinatului din sectorul Rîșcani al Capitalei nu face parte din dosarul INTERPOL. O spune șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu.

"Nu are nicio tangență această persoană cu dosarul Interpol. Această persoană a fost refugiată în Ucraina o perioadă, când a fugit din Turcia, din detenție. La începerea războiului în Ucraina, prin regiunea transnistreană a venit în Moldova", a subliniat șeful IGP.

Citește și: Detalii șocante privind OMORUL din Capitală. Cine este bărbatul împușcat și de ce ar fi fost ucis. IGP îndeamnă cetățenii la calm

Amintim că în cazul omorului din sectorul Rîșcani al Capitalei, Poliția are doi suspecți, complici în cazul crimei. În prezent, aceștia se află în custodia Poliției.

Ieri, o persoană mascată și cu o trotinetă, a efectuat 7 focuri de armă, trei în cap și patru în spate, în liderul principal al bandei Tottenham Turks din Nordul Londrei, în timp ce acesta se afla la terasa Coffe Point de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al Capitalei, după care a fugit de la fața locului în direcția străzii Alecu Russo. Victima a murit pe loc.

Citește și: Asasinarea din sectorul Rîșcani: Mai multe instituții ale statului, chemate la raport în Parlament 

Abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM pentru a te informa rapid şi calitativ

Toate tag-urile

Citeşte şi..

Vezi toate
live-newtv

Sondaj

Moldova are nevoie de presă liberă și profesionistă?

Sondaj

Meteo