Un bărbat și părinții săi au murit electrocutați lângă piscina din curte, la Cluj-Napoca

19 iunie 2024, 20:43
politia

Trei oameni, membri ai aceleiași familii, au fost găsiți morți în curtea casei lor din Colonia Sopor, Cluj-Napoca, România. Erau îmbrăcați în costume de baie și au fost găsiți lângă piscina pe care o aveau montată în curte. Poliția are o primă ipoteză: cei trei s-ar fi electrocutat.

Un vecin a alertat poliția, pentru că nu mai reușea să ia legătura cu cei trei. Polițiștii au mers la fața locului și au găsit cele trei cadavre. Din investigațiile polițiștilor rezultă că cei trei – un bărbat de 46 de ani și părinții săi, în vârstă de 74, respectiv 76 de ani, au vrut să se relaxeze în weekend la piscină, dar s-au electrocutat. 

Anchetatorii au găsit în curte o serie de improvizații cu fire electrice și becuri, relatează Gazeta de Cluj. Două fire din tabloul electric treceau peste piscină și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel moartea celor trei persoane. 

Locuința situată într-o zonă împădurită era izolată, așa că vecinii nu au auzit nimic. Trupurile celor trei victime au fost transportate la Institutul de Medicină legală din Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Toate tag-urile

Citeşte şi..

Vezi toate
live-newtv

Sondaj

Moldova are nevoie de presă liberă și profesionistă?

Sondaj

Meteo