Crima din Capitală: Victima a fost împuşcată de şapte ori

10 iulie 2024, 16:27
MyCollages
Victima atacului armat din Capitală, cetăţeanul turc, membru al unei grupări criminale şi căutat de INTERPOL, a fost ucis cu şapte gloanţe. Potrivit Procuraturii Generale, asasinul, care este încă căutat de oamenii legii, l-a omorât pe bărbatul în vârstă de 41 de ani, cu trei împuşcături în cap şi patru în spate. Victima a decedat imediat, iar cadavrul acestuia a fost transportat la Centrul de Medicină legală pentru efectuarea autopsiei.
 
" Procuratura Generală informează că, la 10 iulie 2024, în prima jumătate a zilei, în proximitatea unei terase din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău, o persoană neidentificată, cu fața acoperită, deplasându-se cu o trotinetă electrică, cu un pistol de model nestabilit, a efectuat 4 împușcături în spate și 3 împușcături în capul unui bărbat de 41 de ani, cetățean turc, care a decedat imediat. Procuratura va veni cu date suplimentare despre personalitatea victimei. Pe acest caz a fost pornită urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime " anunţă Procuratura Generală
Oamenii legii continuă investigaţiile pentru identificarea şi reţinerea criminalului.
Amintim că crima şocantă s-a produs în amiaza zilei de 10 iulie, la o terasă din sectorul Rîşcani al Capitalei. După ce a împuşcat victima, criminalul a fugit cu o bicicletă, într-o direcţie necunoscută.
Abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM pentru a te informa rapid şi calitativ

Toate tag-urile

Citeşte şi..

Vezi toate
live-newtv

Sondaj

Moldova are nevoie de presă liberă și profesionistă?

Sondaj

Meteo