”Este vorba despre niște proceduri care derulează foarte prost” - Iulian Groza a comentat licitațiile de la aeroport

10 iulie 2024, 13:34
Embed:

Directorul executiv al Institutului pentru Politici și Reforme Europene, Iulian Groza, a venit cu o reacție la licitațiile spațiilor comerciale de la Aeroport, care sunt anulate pe bandă rulante. În cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N2, Groza a spus că ”este vorba despre niște proceduri care derulează foarte prost”.

”Un lucru mi-e clar că toată această tergiversare nu ajută. Părerea mea este mai mult cum se gestionează acest proces este unul defectuos și afectează credibilitatea întregului proces. Nu cred că subiectul licitațiilor poate fi privit prin prisma valorilor europene sau neeuropene. Este vorba despre niște proceduri care derulează foarte prost. Și faptul că s-a repetat de mai multe ori s-a observat că s-au admis mai multe erori, mai multe greșeli”, a declarat Groza.

Amintim că a treia licitație de la aeroport a fost suspendată, după ce amendamentul deputatului PAS, Radu Marian, prin care a fost extins termenul contractului de închiriere a spațiilor comerciale în Aeroportul Chișinău de la 3 la 5 ani, a fost declarat neconstituțional.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Dodon îi sugerează companiei Lagardere să nu participe la licitațiile de la Aeroport: Nu intrați în cârdășie cu partidul care se află la final de mandat

Citeşte şi..

Vezi toate
live-newtv

Sondaj

Moldova are nevoie de presă liberă și profesionistă?

Sondaj

Meteo